Flippo » Specials » Habbo
Flippo: Informatie van A tot Z

Habbo (Habbohotel)

Habbo (ook wel habbohotel genoemd) is een online spel gericht op tieners. Je kan er vrienden maken, een kamer ontwerpen en nog veel meer.

Habbo

Duizenden jongeren spelen regelmatig Habbo. Habbo is ooit begonnen als fancommunity voor de Finse band Mobiles. Deze community was zo populair dat het werd verkocht aan een ander bedrijf, Elisa. Steeds meer mensen kwamen online en het werd een echte populaire online game. Nu is Habbo onderdeel van Sulake, een Fins bedrijf.

Inhoud van de special

In deze special worden artikelen verzameld die je dingen leren om het meeste uit Habbo te halen. Veel habbo's hebben behoefte aan tips om het meeste uit habbo te halen. Er bestaat al een habbo FAQ, deze artikelen proberen daar een aanvulling op te zijn. Eigen ervaringen zijn in de artikelen verwerkt.

In deze artikelen leer je onder andere hoe je habbovrienden maakt, en hoe je een kamer het beste kan promoten. Veel habbo's vinden dit lastig. Wanneer je een mooie habbokamer hebt gemaakt is het leuk om daar ook habbo's in te ontvangen. Ook is een groot artikel geweid aan het maken van je kamer, hierin staan onder andere veel tips ideeën voor het maken van een kamer. Veel plezier met het lezen en toepassen van de artikelen!

Habbo: Het bouwen van je kamer (Tips en ideeën)

Habbo (ook bekend als habbohotel) is een online spel voor tieners. Wellicht heb je al (wat) meubi en wil je een kamer bouwen, maar je weet niet waar te beginnen. In dit artikel leg ik uit hoe je een k…

Habbo: Het promoten van je kamer

Habbo (ook bekend als habbohotel) is een online spel gericht op jongeren. Wellicht speel je het en heb je ook al een mooie habbokamer gemaakt. Veel habbo's vinden het lastig om hun kamer te promoten,…

Habbo: Het maken van vrienden (tips en waarschuwingen)

Habbo (ook bekend als habbohotel) is een online spel gericht op jongeren. Het is de ideale plek om online vrienden te maken. Er zijn verschillende manieren om op habbo vrienden te maken. Je vriendenli…
Gepubliceerd door Flippo op 19-03-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!